eRublik polgára kalandjai

Az eRepublik egy stratégiai játék a neten. Modellezi az igazi világot: tanulni, dolgozni kell benne, de lehet háborúzni, sőt, még csalni is. Sajnos eRomania elfoglalta fél eMagyarországot, úgyhogy ehazafias ügy, hogy csatlakozzon minél több (nemcsak e-)hazafi! Ez a blog az én kalandjaimat írja le a kezdetektől a dicsőséges, avagy dicstelen végig. Remélem, sok ehazafinak ad ihletet a kezdéshez és segítséget a játékhoz.

Friss topikok

Linkblog

Kék rendszám, zöld útlevél

2009.02.10. 23:09 | Mikrobi | Szólj hozzá!

Címkék: diplomácia erepublik

Minden kezdet könnyű!

Tegnap Kovacskokó külögyminiszter úr meghirdette pályázatra a világ majd' összes nagykövetségét. Azonnal jelentkeztem. Mondtam, nekem feltétlenül kell kék rendszám és zöld útlevél. Azt mondta, majd ha kicsit táposabb leszek. Egyelőre olvassak, tanuljak. Érdemeimre és nagy játékmúltamra való tekintettel ma megkeresett és azt mondta, lehetek nagykövet. Lengyelországot választottam. Lengyelország IRL barátnemezt, elvégre "lengyel-magyar két jóbarát, együtt harcol s issza borát", de itt, a játékban egy ellenséges szövetséghez tartozik.

Feladatom az ottani újságok olvasása lesz, jelentés a miniszter úrnak, esetleg kommentek, cikkek írásával az ottani vélemények befolyásolása. Milyen szép lenne, ha Lengyelországot rá tudnám venni, hogy hagyják ott a nálunk tízszer erősebb szövetséget és hozzánk csatlakozna? Ez szép eredmény lenne! Drukkoljatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublikpolgara.blog.hu/api/trackback/id/tr35941492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása