eRublik polgára kalandjai

Az eRepublik egy stratégiai játék a neten. Modellezi az igazi világot: tanulni, dolgozni kell benne, de lehet háborúzni, sőt, még csalni is. Sajnos eRomania elfoglalta fél eMagyarországot, úgyhogy ehazafias ügy, hogy csatlakozzon minél több (nemcsak e-)hazafi! Ez a blog az én kalandjaimat írja le a kezdetektől a dicsőséges, avagy dicstelen végig. Remélem, sok ehazafinak ad ihletet a kezdéshez és segítséget a játékhoz.

Friss topikok

Linkblog

Szolidaritás

2009.02.14. 22:03 | Mikrobi | Szólj hozzá!

Címkék: politika erepublik

Az egyik pártot így hívják. Mégpedig a balos pártot. Nem mintha ennek eRepublikban jelentősége lenne, mert itt minden párt nemzeti. De a vezetők és a tagok nagy része IRL (in real life, bocs, már én sem bírom megállni) is balos. Ennek ellenére a legfelelősségteljesebb politikát ők csinálják. Na ja, eNagy-Magyarországról szó sem lehet. De miért? Mert a szerbek a szövetségeseink, Felvidéken nincs semmi, Erdély meg egyelőre távlati terv, Szegedig jussunk el:-( Az ehazafiak bizony pillanatnyilag nem tudnak mást, mint ordítozni, hogy legyaluljuk Romániát. Remélem, komolyabban is tudják venni a politikát. Nem sokára választások lesznek, indul a kampány. Kíváncsi vagyok.

Egyébként az erománok szikrányit se jobbak, mint a románok. Az egyik prominensük nemrég felhívást tett közzé, hogy a román cégek azonnal rúgják ki a magyarokat, ne adjanak nekik ennivalót és ne szavazzanak a magyar újságokra (amikből van bőven, és igen népszerűek, hehe). Ezért ideiglenesen kitiltották. Egyik szervezete nevében újabb felhívást tett közzé, ezt belinkelem. Eszméletlen, nem? A kommentemre küldött egy magyar nyelvű választ. A kis piszok:-) Azt viszont nem idézem, hogy mit írt. Visszaírtam, hogy egész jól ellenne a Magyarországhoz tartozó Erdélyben:-)

Visszatérve a szolidaritásra, immár kisbetűvel, nagyon segítenek minket az öregek. Ugyan ma felemelték a fizetésemet 4 Ft-ra, de a kaja, ami szükséges, hogy a napi munka és edzés hatását kompenzálja, közel ennyibe kerül. Alig tudnék félretenni. És hányan vannak, akik egyáltalán nem tudnak félretenni! Szóval kaptam egy csomó kaját meg ajándékot. Ja, történetesen a Szolidaritás tagjaitól, ez pártakció. Tényleg szolidaritás. Az is igaz, hogy már a második jó kommenteket kapott lengyel-horvát lapszemlém jelent meg. Szintén ennek a pártnak a lapjában. Jaj-jaj, totál elköteleztem magam! Ezen csak az segíthet, ha nem is Magyarországon kezdek politikai pályát. Ezzel is szolgálhatom a hazámat, hiszen ha bekerülök az osztrák parlamentbe, hatással leszek az itteni politikára.

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublikpolgara.blog.hu/api/trackback/id/tr21943531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása