eRublik polgára kalandjai

Az eRepublik egy stratégiai játék a neten. Modellezi az igazi világot: tanulni, dolgozni kell benne, de lehet háborúzni, sőt, még csalni is. Sajnos eRomania elfoglalta fél eMagyarországot, úgyhogy ehazafias ügy, hogy csatlakozzon minél több (nemcsak e-)hazafi! Ez a blog az én kalandjaimat írja le a kezdetektől a dicsőséges, avagy dicstelen végig. Remélem, sok ehazafinak ad ihletet a kezdéshez és segítséget a játékhoz.

Friss topikok

Linkblog

Pszichopata az eRepublikon

2009.08.05. 09:08 | Mikrobi | Szólj hozzá!

Par napja volt egy összezördülesem Quicksilverrel, Magyarorszag egykori elnökevel. Meglehetösen nyers stilusban kritizalta külügyminiszteri munkamat, miközben ö mindenfele az e-vilagban egeti Magyarorszagot. Az amerikaiaknak irt Shaok-fele elnöki cikk ala pl. odakommentelt, hogy vigyazz, csapda, a TO-zott olaszoktol meg bocsanatot kert, hogy Mo. nem mentette meg. De elnökkent is inkabb romanbaratkent müködött, treninghaborut szervezett a romanokkal akkor, amikor a legnagyobb szarban voltunk, javasolta, hogy lepjünk at az ellenseges szövetsegbe, stb. stb. Egyszoval arulja a hazajat.

De a fö baj az, hogy jelentkezett moderatornak is. Ez azt jelenti, hogy kenye-kedve szerint törölhet hozzaszolasokat, cikkeket, osztogathatja a figyelmezteteseket es a banokat. Miutan nem hagytam magamat es mindengyalazkodo cikke ala odakommenteltem, hogy mi az igazsag, cikket irt ellenem, a nevemet tartalmazo cikkek ala odakommentelt valami szitkozodast (meg akkor is, ha csak egy külügyi temaju elöadasom beharangozasa volt), kitett egy shoutot (olyan, mint az IWIW-en az üzenöfal), hogy "Mikrobi aljassagbol hazudozik rolam, mert gyülül engem". Ez utobbi shoutjat sokan lementettek es jol tettek, mert egy nap mulva misztikus modon eltünt. En viszont egy ugyanilyen tartalmu kommentemert kaptam ketnapos eltiltast, Shaok meg, aki egy kommentjeben azt merte allitani, hogy Quicksilver eltüntette a kompromittalo shoutjat, szinten 2 napost. Amikor az orgommal kommentben közöltem a közvelemennyel, hogy mi törtent, az orgomat is banoltak 2 napra. Mohinho irt egy gunyoros hangu tiltakozo cikket, 2 nap ban. Ekkor elszabadultak az indulatok. A tovabbiakban bant/warningot kapott Sturmwehr, Huba, drith, Kovacskoko, bukktolgy, Shaok egy orgja vegleges bant, Feherlo (aki pedig Kuvik egyik utolso vedelmezöje volt), elhatarolodo cikket irt, amiert szinten kapott egy ideiglenes eltiltast. Akit kihagytam, irjon ide kommentet! Bukktolgy mar meg is irta, hogy abbahagyja a jatekot.

Eddig mindenkit arra buzditottam, hogy regisztraljon. Most egy ideig ovok ettöl mindenkit. Aki ugy gondolja, hogy nem biztos, hogy ennyi renitens van es a moderatorral is lehet talan nemi baj, ill. ugy gondolja, hogy egy erepes moderatornak nem lenne szabad ilyen durvan beleavatkozni a jatekba es esz nelkül banolni mindenkit, aki a müködeset - legyen az  politikai, vagy moderatori - kritizalja, irjon egy tiltakozo levelet Cristi Badeanak az eRepen! Bar Kuvik most is mindent megtesz, hogy a romanokat kiszolgalja, talan van bennük annyi jo erzes, hogy eltavolitjak ezt a sulyosan beteg nöt, a jatek erdekeben. De vigyazzunk, udvarias es nyugodt hangnemben irjunk, nincs szükseg több banra! Meg sertegetni sem azt kell, aki nem bantott minket, es akitöl elerni kivanunk valamit!

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublikpolgara.blog.hu/api/trackback/id/tr671289787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása