eRublik polgára kalandjai

Az eRepublik egy stratégiai játék a neten. Modellezi az igazi világot: tanulni, dolgozni kell benne, de lehet háborúzni, sőt, még csalni is. Sajnos eRomania elfoglalta fél eMagyarországot, úgyhogy ehazafias ügy, hogy csatlakozzon minél több (nemcsak e-)hazafi! Ez a blog az én kalandjaimat írja le a kezdetektől a dicsőséges, avagy dicstelen végig. Remélem, sok ehazafinak ad ihletet a kezdéshez és segítséget a játékhoz.

Friss topikok

Linkblog

Elértem az eRep legmagasabb katonai rangját

2009.09.11. 12:24 | Mikrobi | 1 komment

Amikor elkezdtem játszani, remélni sem mertem, hogy elérem. Akkoriban egyetlen magyar field marshal (=tábornagy?) volt és a nagy-e-világban sem túl sok. Amikor elértem a general rangot és a 20-as szintet, még akkor is meg voltam elégedve az eredményemmel. De nem hagytam abba a játékot, mert továbbra is érdekesnek találtam és elértem az FM rangot. Innentől már a katonai nincs tovább, bár az van kiírva, hogy 75004/500000, tehát úgy látszik, mintha félmilliónál lenne még valami, de nem. Amikor Euphonix elsőként elérte az 500k sebzéspontot, átfordult a rangszámláló és ismét közlegény lett:-) Szerencsére csak egy időre, mert aztán javították a bugot. De nem kapott új rangot, újra FM lett. Akkor én írtam egy nyílt levelet, hogy vezessék be a generalissimus rangot mint tényleg abszolút legmagasabb rangot. Rengetegen aláírták, de mégse vezették be, azzal az indoklással, hogy a végtelenségig vezethetnék be az új rangokat és akik ma kezdik a játékot, azokkal, szemben akik régebben kezdtek, behozhatatlan előnyre tennének szert. És ebben igazuk van. Én elértem azt a rangot, amit Zoli, Tóth TamÃ&, vagy bármelyik más nagy tank. És ugyanígy elérheti más is, aki most regisztrál. Nekem 7 hónapra volt hozzá szükségem.

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublikpolgara.blog.hu/api/trackback/id/tr961436270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása