eRublik polgára kalandjai

Az eRepublik egy stratégiai játék a neten. Modellezi az igazi világot: tanulni, dolgozni kell benne, de lehet háborúzni, sőt, még csalni is. Sajnos eRomania elfoglalta fél eMagyarországot, úgyhogy ehazafias ügy, hogy csatlakozzon minél több (nemcsak e-)hazafi! Ez a blog az én kalandjaimat írja le a kezdetektől a dicsőséges, avagy dicstelen végig. Remélem, sok ehazafinak ad ihletet a kezdéshez és segítséget a játékhoz.

Friss topikok

Linkblog

Egyszerűbb regisztráció az eRepublikra!

2009.07.09. 12:30 | Mikrobi | Szólj hozzá!

Mostantól van egy egyszerűbb lehetőség az új játékosok meghívására. Ha erre a linkre klikkeltek, egy olyan oldalra juttok, amin keresztül az én meghívottamként regisztráltok. Miért fontos ez? A játékban vannak kitüntetések (medálok). Már van több hard worker (30 napos folyamatos munka), congress (képviselői) medálom, egy media mogul- és egy super soldier medálom. Valószínűleg elnöki medálom sose lesz, battle hero és resistence hero medálom (egy csatában a legtöbb sebzést okozó katona kapja) még lehet. Nézzétek meg, itt van az adatlapom! És kaphatnék society builder (közösségépítő) medált, ha még 6-an regisztrálnátok az én meghívásomra és játszanátok egészen a 6. szintig (kb. 1 hét), de persze jobb lenne még tovább is. Hiszen ez egy jó játék, ezért is nem hagyom abba 20-as szintűként sem. Van, aki már másfél éve aktív játékos.

Természetesen aki regisztrál, azt segítem is, tanácsokkal és anyagilag is, hogy a kezdeti nehézségek el ne vegyék a kedvét. Tehát klikk és regisztrálj!

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublikpolgara.blog.hu/api/trackback/id/tr51236151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása