eRublik polgára kalandjai

Az eRepublik egy stratégiai játék a neten. Modellezi az igazi világot: tanulni, dolgozni kell benne, de lehet háborúzni, sőt, még csalni is. Sajnos eRomania elfoglalta fél eMagyarországot, úgyhogy ehazafias ügy, hogy csatlakozzon minél több (nemcsak e-)hazafi! Ez a blog az én kalandjaimat írja le a kezdetektől a dicsőséges, avagy dicstelen végig. Remélem, sok ehazafinak ad ihletet a kezdéshez és segítséget a játékhoz.

Friss topikok

Linkblog

Visszatértem!

2011.06.10. 15:18 | Mikrobi | 1 komment

11 hónap után hosszú gondolkodás és félélet után, mivel már naponta dolgozom, edzek, harcolok, felvételemet kértem a(z időközben létrehozott) Kinizsi Század nevű katonai egységbe, nem tagadhatom tovább, hogy visszatértem az eRepre.

Eléggé megváltozott a játék, én meg rettenetes gyenge vagyok, ezért külön köszönet a századnak és a hadvezetésnek, hogy ilyen kevés sebzés ellenére visszafogadtak és tápolnak. Elég sok hülye kérdést is fel kell tennem, hogy megértsem a katonai modul mostani működését, de mindenre készségesen válaszolnak. Azért ma már elértem, hogy egy másik visszatérőnek én tudtam válaszolni a kérdésére:-) Nem tudom, sokáig maradok-e, ill. mit akarok a játéktól, de majd meglátjuk. Egyelőre ismerkedem az új lehetőségekkel. A játék sok mindenben egyszerűsödött és ami ellen 1 éve nagyon berzenkedtünk, azt kivezették a játékból.

Csak az az egy baj van, hogy a nemzeti valuták rettenetesen meggyengültek az aranyhoz képest (1/8-10-ére), miközben a cégek fejlesztéshez, tankoláshoz most is aranyra van elsősorban szükség.

A bejegyzés trackback címe:

https://erepublikpolgara.blog.hu/api/trackback/id/tr292973260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.07.08. 16:03:45

Ezt a blogot véletlenül találtam meg.
Hát igen, elé durván elhúzott mindenki erőben. Én 2kattos voltam (vagyok) nem inaktív (persze maradtak ki napok, de most pl. zsinórban a 3. hard workert várom), de a 3k str-et most közelítem, miköüzben 6 felett vannak csomóan. Hát ja, akinek van napi 2 goldja 1 éve, az haladhatott is...
Szóval csak azért írtam hogy lásd, valaki elolvasta a bejegyzést..:)
süti beállítások módosítása